Pliante tiparite la calitate intensa pe utilaje profesionale

Pliante tiparite la calitate intensa pe utilaje profesionale

Tiparim pliante la nivel profesional pentru succesul operatiunilor de marketing ale clientilor. Asiguram tiparire offset de maxima calitate. Intotdeauna.Cand faci un pliant modelele iti ofera ghidare si inspiratie. Fara pretentia de a afisa modele de pliante inspirationale, extraordinare vom expune pliantele tiparite la noi ca simplu raspuns la intrebarea ce fel de pliante se mai tiparesc in tipografie.

Vezi preturile pliantelor sub forma de tabel de preturi grupate pe modelele cele mai tiparite de pliante. Ai o vedere de sus a pretului pliantelor dupa grosimea hartiei si tiraje. Informatiile includ si taxa pe valoare adaugata si greutatea totala. Util!

Pliante tiparite profesional

Aducem calitate pliantelor prin tipar extraordinar

Tiparirea profesionala a pliantelor este caracteristica pentru care clientii aleg sa isi realizeze lucrarile cu contributia noastra tehnica. Nivelul ridicat de pregatire si standardul inalt la care ne facem meseria sunt calitatile responsabile de prezenta noastra, continua pe piata foarte concurentiala din Bucuresti.

Pliantele realizate prin tipar offset au costuri scazute si se fac vehiculul campaniilor de promovare a serviciilor si a produselor firmelor in mod natural.

Termenul de executie al pliantelor

Timpul total = Timpul linei de asteptare + Timp tiparire + Timp uscare + Timp finisare

Pliantele, dupa tiparire, mai ales daca incarcarea cu cerneala a fost mare, a fost un fond colorat intens, culoarea a fost compusa din 3-4 culori elementare rezultand intr-o incarcare mare cu cerneala pe unitatea de suprafata a pliantului, au nevoie de un timp de uscare suficient de mare ca sa se poata usca cerneala. In medie 4-5 ore.Daca timpul alocat nu a fost suficient atunci cand se taie colile presiunea exercitata de ghilotina face ca foile sa se lipeasca si sa se copieze fata colii de dedesupt de verso-ul colii de deasupra. Efectul nu este deloc estetic.

Dupa timpul de uscare pliantul mai suporta operatiunea de pliere. Se realizeaza pe masini daca pliantul s-a tiparit pe hartie cu grosimea de pana in 150g altfel pliantele incep sa se faltuiasca manual. Ultima finisare este ambalarea. 

O comanda de 1000 de pliante A4 pe hartie de 120g se realizeaza in 2 zile lucratoare. Se tine cont ca timpul de asteptare de intrare in tipar a fost estimat la 20 de ore.

Calculator preturi

Completati va rugam campurile de text de mai jos. Toate sunt necesare in calculatia de pret. pentru orice detalii sunati la 0728 032 259
Sau precizati un format special

Optional stabiliti un extra procent

Moneda

Va rugam sunati imediat la 0728 032 259 / 0723 158 571