Mape de prezentare la preturi publicitare pentru prezentare de firma

Mape de prezentare la preturi publicitare pentru prezentare de firma

Mape de prezentare de calitate cu manopera atenta, ieftine. Producem mape publicitare personalizate pe carton de 300g la preturi ieftine. Dimensiunea standard este mapa A4+ de obicei cu buzunar lipit. La cerere mapa poate fi realizata cu buzunare stantateMape personalizate

In scopuri publicitare prezentarea firmei cand se face prin mapele de prezentare se face la un standard de calitate din a carui simpla expunere sa rezulte o concluzie favorabila pentru prezentator.

Aceasta cerinta minima se traduce la nivelul productiei de mape publicitare prin respectarea stricta a calitatii de tipar (culori intense, tiparitura impecabila) si a finisarilor asociate mapei.

Astfel printre materialele de prezentare mapa ocupa un loc de varf fiind un material publicitar profesional. In consecinta se cere atat o calitate de productie directa a mapelor cat si design profesional.

Material mape publicitare

Avand si rol de container pentru celelate specii de materiale de prezentare mapa publicitara trebuie realizata dintr-un carton rezistent. Se foloseste curent cartonul mat sau lucios de 300g unul dintre cele mai robuste cartoane.

 In scopul sporirii rezistentei mecanice la zgarieturi, praf, apa mapa se poate lamina mat sau lucios.

Dimensiuni mape

Logica dimensiunilor de mapa este data de posibilitatea de a contine util si estetic alte materiale publicitare. De obicei mapa are nevoie sa contina materiale A4 astfel ca dimensiunile mapei sunt ceva mai mari de cat A4. Tiparim mape de prezentare la orice tiraje, in format deschis la dimensiuni de 440 x 305 milimetri.

Desigur putem produce mape la dimensiuni personalizate.

Finisarile mapei

Se pot adauga

Preturi mape

Fiind un produs mai complex si cu cerinte mai ridicate in termenii rezistentei si impresiei vizuale automat mapa publicitara prezinta preturi corespunzatoare.

Chiar in aceste conditii reusim sa tiparim mape ieftine, in traducere, la preturi mai mici. Pentru cat de mici va rugam sa ne contactati.