Legitimatii personalizate pe carton pentru abonamente

Legitimatii personalizate pe carton pentru abonamente

Tiparim majoritatea tipurilor de legitimatii personalizate destinate uzului intern al institutiilor publice sau private pe carton solid de 300g la calitate extraordinara. Oferim preturi mici si servicii personalizate pentru toate modelele de legitimatii.Legitimatii personalizate cartonate

Tiparirea legitimatiilor este foarte asemanatoare cu tiparirea cartilor de vizita produsele fiind practic identice. Restrictia in cazul legitimatiilor fiind data de faptul ca, dimensional, este obligatorie incadrarea intr-un buzunar de plastic iar designul trebuie sa tina cont de zona de clips.

Cel mai ieftin card de plastic este legitimatia tiparita pe carton, pretul compunandu-se din pret ieftin de carte de vizita tiparita color fata si pretul buzunarului de plastic + clips. Calitatea tiparului este extraordinara performanta dublata de reusita mentinerii unui pret minim la acest gen de tiparitura.

Majoritatea legitimatiilor se tiparesc pe carton mediaprint lucios sau mat de 300g sau 250g. Dimensiunile finale sunt de obicei 45x80mm pentru a putea intra bine in buzunarul de plastic.

Aplicatia cea mai raspandita a acestor legitimatii este a abonamentelor lunare la sali de fitness, bazine de inot, etc ele putand fi folosite si ca materiale de marketing in scopul anuntarii reducerilor sau a noilor servicii