Fyere tiparite offset in Bucuresti

Fyere tiparite offset in Bucuresti

Servicii de tipar offset pentru flyere de promovare, in conditii de calitate inalta si pret mic. Tiparirea flyerelor se realizeaza repede si profesional. Preturile flyerelor sunt ieftine dar calitatea la care e produs orice model de flyer e fara repros.Parcurgi usor lista cu preturile flyerelor. Oferta cu preturi este organizata tipic dupa dimensiunile flyerelor si tipurile de hartie pe care se tiparesc. Cotatiile de pret se pot salva pentru utilizare ulterioara. Calculeaza greutatea flyerelor si tva !

Flyere publicitare

Flyerele sunt una din cele mai comune moduri de realizare a comunicarii in masa. Ieftine dar eficiente flyerele sunt destinate spatiului public in intentia  de a promova evenimente, locatii, mesaje politice sau religioase, concerte, promotii de produse sau servicii.

Prin spatiu public se intelege multimea oamenilor din locul unde are loc distributia flyerelor. Intentionate ca si contact direct intre subiectul publicitar si subiectul receptor distribuirea se face de cele mai multe ori din mana in mana. De aici rezulta si caracteristicile fizice ale unui flyer. In primul rand dimensiunile ce permit manevrabilitate pur omeneasca. Si avem cele mai neriscante dimensiuni de flyere:

Flyerele se tiparesc pe hartie subtire ca sa poata iesi la cele mai ieftine preturi dar sunt lucrari unde are sens tiparirea lor pe o hartie mai solida, chiar carton. Evident, aceste flyere ce servesc mai multor scopuri, material de promovare, eticheta de produs sau chiar un soi de carte de vizita supradimensionata.

flyere pe caton

Tiparim offset flyere in tiraje corespunzatoare pentru a rezulta preturi atragatoare. La formatul de tipar 35 x 50 un tiraj de 1000 de coli tipografice (formatul mare pe care se combina flyerele) favorizeaza un pret optimizat per flyer. De exemplu 1000 de coli de tipar contin 12000 de flyere o treime de A4.  

fliere 1/3 A4