Calendare personalizate modele online pentru persoane, firme. Calitate

Calendare personalizate modele online pentru persoane, firme. Calitate

Tiparim calendare de perete personalizate pentru firme si persoane. Oferim modele intens estetice de calendare ce pot fi personalizate usor urcand 12 imaginiModele de calendare personalizate online

Tiparim calendare personalizate dupa modele online afisate. Modelele de calendare afisate sunt asociate cu o aplicatie online de trimitere a imaginilor necesare, de tip jpg sau png, fara sa mai fie necesara denumirea cu luna corespunzatoare. Aceasta redenumire se face automat. Imaginile trimise si denumite potrivit cu denumirea lunii sunt impachetate intr-un fisier zip la care avem access instantaneu.

Modelele de calendare cu poze au un design de calitate si si executarea lor nu se poate face online. Exista un program desktop dezvoltat de catre firma noastra care produce automat fisierele pdf pentru printarea calendarului combinand pozele cu modelul de calendar ales

Printam calendare de perete de dimensiuni A3+, au coperta si carton de fundal iar legarea lunilor se face cu spira alba sau neagra. Calendarul personalizat rezultat este de calitate europeana.

Alegeti oricare dintre modele sa vedeti pretul calendarului si sa incepeti sa trimiteti pozele pentru calendar. Termenul de executie a unei comenzi tipice de 3 bucati este in aceeasi zi.