Brosuri de prezentare cu efect publicitar solid la clientii potentiali

Brosuri de prezentare cu efect publicitar solid la clientii potentiali

Tiparim brosuri de prezentare la preturi ieftine pentru efect publicitar eficient. Brosurile publicitare de calitate prezinta finisari profesionale solideTiparire brosuri

Brosurile de prezentare ieftine

Sunt un puternic instrument de prezentare a firmei, grupand tematic informatiile referitoare la serviciile / produsele firmei. Tiparim brosurile publicitare la cele mai mici preturi incat campania de prezentare sa prezinte costuri eficiente, ieftine. Brosurile tiparite intr-o varietate de formate pentru interior folosesc hartia incepand de la 90g pana la cartoane offset de 170g. Copertile se executa pe cartoane solide mate sau lucioase de 250 sau 300g. Hartiile speciale pot fi utilizate pentru obtinerea unui efect publicitar sporit dar preturile mici, initiale, cresc corespunzator, cartoanele speciale fiind, intotdeauna, scumpe.

Brosurile publicitare cer obligatoriu un design elaborat, profesionist, preturile de productie ale brosurilor facand necesara abordarea profesionala la toate nivelele astfel incat rezultatele publicitare sa nu fie puse in pericol de un design inferior.

Finisari de brosura

De obicei brosurile se capseaza dar, la cerere, pot fi si spiralate sau brosate. In ce priveste brosarea brosurii e necesar ca aceasta sa aiba cel putin 60 de pagini astfel incat grosimea cotorului sa faca posibila aceasta finisare. Laminarea copertii sau lacuirea poate fi o alta operatie de finisare alaturi de ambalare si livrare.

Formatul brosurilor este standardizat ISO pe formatele de hartie larg utilizatePret brosura

Pentru a afla detalii precum pretul brosurii va rugam sa sunati la 0723 158 571 unde, legat de caracteristicile brosurii si de tirajul acesteia veti afla toate detaliile necesare astfel incat sa obtineti un pret informat si avizat referitor la proiectul dvs. de tiparire a brosurii.

Brosurile alaturi de carti, reviste, cataloage fac parte din arsenalul publicitar de informare si determinare a unei reactii favorabile ale clientilor potentiali sau actuali referitor la activitatea unei entitati economice, activitate exprimate in forma produselor sau serviciilor. Comandati brosuri calitative de prezentare la unele din cele mai atragatoare preturi.