Bannere ieftine in Bucuresti

Bannere ieftine in Bucuresti

Printam bannere publicitare de dimensiuni mari pe plotter cu latimea de 3.2 metrii. Rezolutia de printare a bannerului poate fi 1440 dpi si se printeaza cu cerneala solvent sau ecosolvent. Calitate sigura la preturi de bannere ieftine afisate outdoor !Bannere mari la preturi mici. Vezi lista si comanda poliplan printat cu ecosolvent sau solvent pentru anunturi stradale de efect. Bannere publicitare la dimensiuni diverse pentru eficienta publicitara. Ajutam economia prin bannere cu preturi ieftine !

Bannere publicitare

Bannerele printate pe plastic la dimensiuni stradale sunt modalitati publicitare prin care produsele si serviciile ajung sa sa atraga atentia. In mediu outdoor atentia este o resursa pretioasa pe care oamenii o utilizeaza cu parcimonie, lipsa ei putand sa duca la situatii cu adevarat neplacute. Asa ca e cu atat mai valoroasa captarea ei prin bannere publicitare eficiente, optimizate perceptiv si util.

Bannere ieftine

Printam bannere ieftine dar intr-adevar ceva mai scump, imediat peste gratis, preturile bannerelor fiind ieftine dar nu disperate. Asa cum au inceput sa o faca de prin 2010 cam toti toti cei ce ofera serviciul cu pricina. Am devenit ieftini cu totii pana la un anume punct. Dincolo de acesta devenim sponsori sau falimentari. 

Printare bannere outdoor

Printarea de bannere se face pe plottere de outdoor sau indoor daca e cazul, calitatea fiind standard: fara dungi, fara pete, fara stropi, banding. Lucru ce tine cont de distanta de la care se vizualizeaza bannerul outdoor, practic de la metrii distanta. Bannerele de calitate fiind in aceeasi masura un produs al acuitatii cu distanta cat si al parametrilor strict tehnici de printare.

 In gama materialelor publicitare poliplanul este o optiune versatila permitand printarea la mari dimensiuni. Imprimarea bannerelor se face cu solvent, ecosolvent sau cerneala pe baza de apa. Materialele sunt diverse: poliplan, blueback, mesh. Publicitatea outdoor nu ar putea exista fara bannere. 

Creare banner stradal

In esenta un banner outdoor este un anunt mare, de pus undeva stradal. Crearea bannerului trebuie sa porneasca de la realitatea simpla a anuntului si a contextului sau outdoor. Design evident, contrastant, vorbe putine si bine alese.