Autocolant tiparit offset in Bucuresti

Autocolant tiparit offset in Bucuresti

Autocolantul este printre cele mai dificile materiale de tiparit. Oferim servicii de tiparire autocolante in mod impecabil si cu preturi atragatoare. Tiparim etichete autocolante dar si autocolant decorativ sau publicitar in format mare prin plotare.Lista de preturi pentru tiparire pe hartie autocolanta. Oferta de pret la tiparul pe autocolant rezulta din aplicarea unei reduceri chiar mai mare, din considerente comerciale. Preturile obtinute speram sa va convinga in lansarea comenzilor de autocolante

Tiparire autocolante

Etichete, stickere greu de dat jos

Tiparul pe material autocolant rezulta in urma comenzilor de etichete autocolante. E cea mai populara aplicatie, urmata strans de comenzile de stickere, anunturi de pus pe stalpi, pereti, fixate etern si enervant cu adeziv (cu ceva munca locurile marcate cu etichete si stickere se curata). Asta cer clientii cand e vorba de tiparire de autocolant in tipografie. Si stiu foarte bine ce urmaresc si in ce s-au bagat. Dar si-au asumat toate riscurile pana la capat. Razboiul de marketing a ajuns in faza finala a luptei de strada.

Reclama prin stickere e una de anduranta si de guerilla. Anunturile autocolante se plaseaza in locuri unde trebuie sa dea ultima lor batalie. Lipite ferm cu adeziv aplica tehnica militara de ingropare a tancurilor pana la turela. Deznodamantul nu e decat unul singur. Nu vor exista supravietuitori in randurile acestor mercenari ai publicitatii marunte. Pana si cel mai incapatanat autocolant nu va rezista la cheia cu care un pensionar precoce il va razui de pe pozitie in numele dreptatii si a curateniei. Noi tiparim aceste echipamente de lupta pana la ultimul. Si o facem in preturi convenabile si in timpi utili. 

Insa nu e tot. Exista o cerere consistenta si de printare pe autocolant, satisfacuta fara pete, dungi, benzi, adica ireprosabil prin intrebuintarea ploterelor indoor si outdoor in combinatie cu material autocolant.

Taierea autocolantului

De obicei productia de tipar autocolant necesita operatiuni de taiere cu densitate, ca si in cazul cartilor de vizita, produsul final avand dimensiuni, mai degraba mici. In plus fata de taierea hartiei, materialul compozit autocolant murdareste efectiv cu adeziv si fragmente de hartie lama ghilotinei cerand cu necesitate curatarea lamei mai inainte de a trece la taierea urmatoarelor comenzi, presupuse, cu mare probabilitate, a fi de non autocolant, recte de hartie.