Afise formate mari tiparite in Bucuresti la preturi nationale

Afise formate mari tiparite in Bucuresti la preturi nationale

Tiparim offset sau digital afise cu dimensiuni de A3, A2. Asiguram termene de livrare rapide si preturi mici pentru majoritatea modelelor de afise publicitare. Tiparim inclusiv formatul 70 x 100. Pentru dimensiuni mai mari afisele se ploteaza la rezolutieVezi preturile afiselor sub forma de tabel de preturi grupate pe modelele cele mai tiparite de afise. Ai o vedere de sus a pretului afiselor dupa grosimea hartiei si tiraje. Informatiile includ si taxa pe valoare adaugata si greutatea totala. Util!

Tiparim afise

Tiparim afise cu scop publicitar in formate din cele mai variate de la dimensiunile A3 la A1. Dimensiunile cu adevarat mari se printeaza pe plotter in tiraje de obicei foarte mici. Calitatea tipariturilor si preturile aferente prezinta paradoxul contrariilor. Calitate inalta la preturi mici.

Afisele expuse

Afisele sunt un gen de notorietate la preturi dintre cele mai ieftine.  Aceasta expunere publica trebuie realizata in maniera artistica si informativa prin tiparirea sau printarea dimensiunilor mai mari de hartie cu scopul atasarii de zid sau alte suprafete verticale in ideea de a fi remarcate vizual cu minim efort de grupurile de oameni carora le sunt adresate.

Rostul unui afis consta in mesajul de transmis. Partea tare a unui afis este informatia purtata. Acesta este afisul in sine. Invelisul estetic realizat prin utilizarea creativa a imaginilor si a elementelor de text ca parti vizuale este, ca si in cazul virusilor biologici, doar vectorul prin care mesajul trebuie sa ajunga in constiinta receptoare. Este semnificativ in masura in care concentreaza favorabil atentia asupra sa.

Afisele ca poluare

Afisele in marea lor majoritate sunt forme mai sofisticate de post-it-uri anuntand concerte, filme, mitinguri, personaje electorale si alte evenimente cu termen de expirare. Dupa trecerea timpului in care afisele sunt valide, din nefericire, ca si multe alte produse, afisele devin doar o alta sursa de poluare preponderent mentala prin consumul steril al atentiei publice.

Afise fantoma

Datorita tehnologiei de producere afisele sunt vulnerabile la influenta solara si lipsite de aparare in fata agresiunii factorilor mecanici. In urma expunerii la radiatia solara pigmentii culorilor realmente se evapora rezultand afise depigmentate cu aspect fantomatic. Ordinea de evaporare este urmatoarea: intai galbenul, apoi rosul (culori ce corespund razelor de soare) apoi cyanul si negrul. Acesta este motivul pentru care vedem afise asemanatoare radiografiilor dupa mai mult de o saptamana de stationare pe ziduri. Pentru ca cyanul si blackul rezista cel mai mult